Tjänster erbjudes & sökes

(SÖ) Transporthjälp, Stockholm-Örebro/Lekeberg

2018-07-09 15:49 #0 av: Chinesecrestedlover

  °º• SÖKES •º°

Transport från: Stockholm och Stockholms län
Transport till: Örebro/Lekeberg och Örebro län

När sökes transport: juli (alternativt augusti)

Vilket djur söker transport: Ett (eller möjligen två) marsvin. 

Hur kommer djuret transporteras: I bur/låda eller dylikt (ombesörjs av säljaren så inte 100% säker på exakt storlek osv.)

Övrig info: Jag (köparen) kan eventuellt mötas upp i Örebro (centrala delarna) annars (helst) så är det transport till Lekebergs kommun det gäller. 

Kontaktuppgifter: PM här på iFokus

Anmäl
2018-07-17 16:21 #1 av: Chinesecrestedlover

Litet tillägg: Säljaren kan mötas upp runt om i Stockholms län och jag (köparen) kan ev. också åka en bit för att mötas upp, så hör av dig även om du bara åker en bit av vägen. 

Anmäl
2018-07-27 19:17 #2 av: Chinesecrestedlover

Uppdatering: Gäller nu 1 marsvin + 2 marsvin (de finns på olika ställen i Stockholm , men båda säljare kan tänka sig åka en bit för att lämna av marsvinen till "transportören". 

Det vore naturligtvis smidigast om det finns någon vänlig själ därute som kan ta med sig marsvinen till Lekeberg eller Örebro (men jag dvs. köparen, kan även åka en bit för att mötas upp, så hör av dig även om du inte åker hela vägen). 

OBS! Marsvinen kommer resa i två olika lådor/burar,  eftersom det ena marsvinet är en (i nuläget okastrerad) hane och de andra två är honor.

Anmäl
2018-08-08 22:43 #3 av: Chinesecrestedlover

En uppdatering igen: Gäller nu endast 1 marsvin. Säljaren kan tänka sig att åka en bit inom Stockholms län för att lämna av honom till "transportören". 

Det vore naturligtvis smidigast om det finns någon vänlig själ därute som kan ta med sig marsvinen till Lekeberg eller Örebro (men jag dvs. köparen, kan även åka en bit för att mötas upp, så hör av dig även om du inte åker hela vägen). 

Anmäl
2018-09-04 22:11 #4 av: Chinesecrestedlover

Puttar upp denna lite...det är fortfarande aktuellt.

Finns det verkligen ingen där ute som ska åka från Stockholms län till Örebro, eller passerar Örebro på väg någon annanstans eller som ska till någon närliggande (till Örebro) då stad eller så? 

Min lille "pöjk" behöver få komma hit så han kan kastreras och få sällskap av mina två damer (som sitter här och väntar på honom). 

Mvh/Chinesecrestedlover

Anmäl
2018-09-30 21:47 #5 av: Chinesecrestedlover

Så otroligt glad att få göra denna uppdatering: DETTA ÄR INTE AKTUELLT LÄNGRE!!! WOOOHOOO! Jag har ganska så nyss fått hem min lille grabb Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.