2016-05-11 09:45 #0 av: RoxannaS

Vill du erbjuda dig att ställa upp som djurvakt eller övernattningshem? Läs då igenom informationen här innan du gör ett inlägg.

Det är helt gratis att annonsera om tjänster på Djurannonser iFokus. Men du bör ha läst igenom informationen här först. Du bör även ha läst igenom sajtens regler. 

Information om hur detta funkar:

 • Administratörerna på sajten kommer inte att ansvara för att tjänsterna som erbjuds är seriösa och ärliga. Det är upp till er att kolla upp. 
 • Du kan erbjuda dig att ställa upp som djurvakt under en kort eller lång period. Det är helt upp till dig vilka djur du tar dig an, och att du själv har den kunskap om djurvård som krävs för de djur du tar dig an. 
 • Ni får själva göra upp hur ni vill gå till väga, vid överlämnande av djur, transport till och från hemmet, vården som djuret/djuren kommer kräva, samt ersättningen. 
 • Ni bör skriva någon typ av kontrakt vid överlåtandet, där ni båda skriver ner alla personuppgifter, vad ni kommer överens om och så vidare.

-----------------------------------------------------------------------------

Rubriken bör innehålla:

E: = Erbjudes samt Övernattning eller Djurvakt samt Ort.

Inläggen bör innehålla:

 1. Vart i landet du finns, stad och län
 2. Vilka djur du har möjlighet att ta emot
 3. Hur lång period du kan ha den/dem
 4. Om du har egna djur i hemmet sen tidigare
 5. Om du har erfarenhet av dessa djurarter sedan tidigare
 6. Hur mycket du vill ha i ersättning eller om ni kommer överens om det när de blir aktuellt.
 7. Samt kontaktuppgifter till dig, hur du lättast nås. Är du inne mycket och ofta på iFokus kan du skriva t.ex i tråden eller PM = Privat meddelande, är du inne mer sällan så är de bättre med t.ex mejl eller telefonnummer. Men lägger ni ut telefonnummer så ansvarar inte vi på sajten för vilka som kommer åt erat telefonnummer. Så de är bättre om ni skriver via mejl i första hand och byter telefonnummer den vägen.